Over ons

Jobé luikbeslag is dé Nederlandse specialist op het gebied van luikbeslag voor luiken. Jobé levert zowel standaard als maatwerk luikbeslag met een ambachtelijk resultaat. Dankzij haar uitstekende service is Jobé al 35 jaar een vertrouwde leverancier op het gebied van luikbeslag. Dus voor een passende duimen, gehengen, luikwervels en luiksluitingen bent u bij ons aan het juiste adres. 

In 1984 is het begonnen met het ontwikkelen van een luikbediening om luiken van binnenuit te kunnen openen en nu is Jobé luikbeslag nog steeds dé partner voor passend hang en sluitwerk voor zowel particulier als zakelijke klant.

LuikTotaal B.V., voor luiken, montage en advies

Om gehoor te geven aan de vele aanvragen die wij ontvangen voor het leveren en afhangen van luiken hebben wij hiervoor een geschikte partner gevonden: LuikTotaal B.V.

LuikTotaal B.V. is een totaalleverancier voor houten en aluminium luiken in alle soorten en maten. Ook voor passend hang- en sluitwerk, deskundig advies en perfecte montage bent u bij LuikTotaal B.V. aan het juiste adres.

Ga nu naar de website van LuikTotaal.