Projectvideo van Luiktotaal en Jobé Luikbeslag in Overdinkel

Projectvideo van Luiktotaal en Jobé Luikbeslag in Overdinkel

Louvreluiken in Overdinkel, een project video van Luiktotaal en Jobé Luikbeslag

Dit is een prachtige video van een project in Overdinkel, uitgevoerd door Luiktotaal in samenwerking met jobé Luikbeslag.
In deze video ziet u het ophangen van prachtige Louvreluiken bij een woning. Deze louvreluiken heeft partner luiktotaal bevestigd met het hang- en sluitwerk van onszelf, Jobé Luikbeslag

Op de Youtube pagina van Jobé Luikbeslag vind je verschillende videos van zowel Luiktotaal als Jobé Luikbeslag, neem snel een kijkje! Onder andere hebben wij verschillende demonstratie videos van speciaal elektrisch luikbeslag en videos van ‘verborgen’ beslag. Ook zijn we nu bezig met een nieuwe serie, namelijk de projecten van Luiktotaal en Jobé Luikbeslag. Deze video is episode 1 van die serie! In deze nieuwe serie gaan we verschillende projecten voor jullie vastleggen en er een mooie videoreportage van maken!

In deze video ziet u zowel het luikbeslag van dichtbij, als het complete plaatje met de woning en omgeving na het plaasten van de luiken. Een mooi compleet beeld van ons project krijgt u zo!