Kunststof afdekhuls voor inschroefduim, zwart 75 mm

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Artikelcode: 001.03.01

€0,73
€0,60

Adviesprijs: €0,91

Adviesprijs: €0,75

Je bespaart 20%

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €150

Op voorraad
  • Tijdens openingstijden voor 12:00 besteld = dezelfde dag verzonden
  • 35 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf €150 (€250 BE/DE)

Productinformatie

Afdekhuls, kunststof, van 75 mm voor een inschroefduim in het zwart is een functioneel en esthetisch onderdeel dat ontworpen is om een naadloze afwerking en bescherming te bieden aan de schroefdraadverbinding van een duim. Deze huls is vervaardigd uit zwart kunststofen is specifiek ontworpen om te passen op het schroefdraad. Voor uw luiken ideaal!

De afdekhuls heeft een cilindrische vorm en is zorgvuldig vervaardigd om perfect te passen op de duimmoer, en de zwarte kleur zorgt voor een onopvallend resultaat. Zo is het mogelijk om moeiteloos uitstekend schroefdraad van de inschroefduim te verbergen.

De huls is ontworpen met functionaliteit in gedachten. Het beschermt de schroefdraadverbinding tegen stof, vuil en andere externe elementen die schade kunnen veroorzaken. Bovendien voorkomt de afdekhuls dat de duimmoer per ongeluk wordt losgedraaid, waardoor de veiligheid en stabiliteit van de bevestiging worden gewaarborgd.

Het installatieproces is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. De afdekhuls kan eenvoudig over de duimmoer worden geschoven. De huls zal tot maximaal 75 milimeter schroefdraad kunnen afdekken, maar is makkelijk korter te maken door deze op gewenste lengte af te knippen. Vaak wordt er bij luiken ook een rozet  gebruikt bij de schroefduimen. Wij hebben verschillende inschroefduimen beschikbaar op onze webshop.

Kortom, de kunststof afdekhuls van 75 milimeter voor een inschroefduim in het zwart is een essentieel accessoire dat zowel functionele bescherming als een stijlvolle afwerking biedt. Deze afdekhuls is een waardevolle toevoeging voor iedereen die op zoek is naar een oplossing tegen het zichtbare schroefdraad van een inschroefduim.

Specificaties

Artikelcode: 001.03.01

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.