Welke stijl luikbeslag past het best bij mijn woning?

Welke stijl luikbeslag past het best bij mijn woning?

De woning moet worden voorzien van luiken en je vraagt je af welk type er dan toegepast kan worden. Nou de mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn vele soorten luikwervels, luiksluitingen en andere luikbeslag onderdelen die toe te passen zijn.

Wij van Jobé Luikbeslag hebben al reeds 35 jaar ervaring in luikbeslag en daar hebben wij voor jou de beste mogelijkheden uit gehaald en op onze site gezet. De keuze in luikwervel en luiksluiting is natuurlijk geheel persoonlijk en daarom zijn daar ook veel mogelijkheden in. 

Traditioneel luikbeslag

De stijl traditioneel is eigenlijk bij iedere woning toe te passen door zijn tijdloze maar ook moderne uitstraling. Een serie die wij zelf hebben geoptimaliseerd zodat een zeer degelijk product is ontstaan. Voor jou de beste keuze dus!! Voor wat betreft de duimen en gehengen van het traditionele luikbeslag kun je rekenen op de best beschikbare producten. Verzinkt en voorzien van sterke poedercoating met een mooie matte afwerking. 

Roto Luikbeslag

Luikbeslag van Roto kenmerkt zich door de uitermate verstelbaarheid en degelijke afwerking. Zowel de plaatduimen als gehengen zijn na en in te stellen waardoor deze in veel gevallen toe te passen zijn.
Elk stuk luikbeslag is maatvast en dus ook zeer geschikt om vooraf voor te boren in de kozijnen en luiken.

Kun je nog steeds niet goed kiezen? Neem een kijkje in ons assortiment luikbeslag en uw komt vanzelf de juiste stijl tegen.